Zapraszamy na happy weekend!
Tak powiedzieli by Anglicy, a u nas bardziej pasowało by щасливі вихідні. Jak ciężko przetłumaczyć taki zwrot na polski język. I żeby jeszcze ładnie to brzmiało.My jednak spróbujemy. Zapraszamy na szczęśliwy koniec
Trzy piwa Zdrojowe do wyboru!
Zapraszamy na Zdrojowe piwo, warzone według autorskiej receptury. Mamy do wyboru trzy rodzaje: pils, marcowe i dunkel. Aleksander, Aleksandra i Maria. Jasny Zdrojowy “Aleksander” to lekkie, orzeźwiający lager w stylu pils, idealny
Zapraszamy!
Zapraszamy do “Aleksandrówki” na domowe jedzenie, rzemieślnicze piwo i odpoczynek w naszych pokojach!Rezerwacje miejsc noclegowych https://www.booking.com/…/browar-zdrojowy-aleksandrowkalub pod nr +48 783 688 021.
Otwarcie już tuż, tuż…
Niedługo zaczniemy dzielić się z wami naszymi pomysłami na kresowe jedzenie. Już 19 czerwca 2021 r. o godzinie 20:00 otworzymy nowy rozdział w historii Horyńca-Zdroju i dawna Restauracja “Zdrojowa” zacznie nowe życie
Nowy numer do kontaktu!
Jeżeli chcecie zarezerwować stolik w naszej restauracji lub miejsce noclegowe podajemy aktualny nr telefonu: +48 783688021.Adres e-mail pozostaje bez zmian: [email protected]
Zapraszamy na otwarcie!
Już 19 czerwca 2021 r. będzie można spróbować pierwszego w historii Horyńca-Zdroju piwa, warzonego według horynieckiej, autorskiej receptury, od początku do końca opracowanej i przetestowanej w Horyńcu-Zdroju.Piwo będzie dostępne w dwóch odmianach,
Ruszamy!
Prawie rok minął od ostatniego wpisu. Ciężki rok w łańcuchach pandemii. Rok niepewności, strachu i zamkniętych lokali gastronomicznych i hotelowych. Nam nie udało się nawet wystartować, więc trochę łatwiej było nam przetrwać
Dereń.
Dereń jadalny to duży krzew lub małe drzewo o owalnej, luźnej koronie. Rośnie długo zanim, wyda pierwsze owoce. Osiąga od 3 do 8 m wysokości, może dożyć 100 lat. Owoce są owalne,
Walka trwa, a my gotujemy!
Piwo też się warzy, ostatnie próby RIS’a, a konktrtnie HRIS’a, czyli Horynieckiego Russian Imperial Stout’a wypadły baaaardzo pozytywnie. Ciemny, ciężki i pyszny. A do tego golonka na grubo ciachanej kapuście, pieczona w